101 bazicni kurs

Novi 101 Uvodni kurs u transakcionu analizu

Ukoliko radite u neposrednom kontaktu sa ljudima koji komuniciraju indirektno, konfliktno ili manipulativno sa vama, ukoliko je vaš posao da slušate druge i pomažete kroz savete, edukaciju ili informisanje, ukoliko kvalitet vašeg posla zavisi od timskog rada i razumevanja složene međuljudske dinamike ili razmišljate o specijalizaciji iz psihoterapije bilo kog humanističkog ili analitičkog modaliteta, uvodni seminar iz Transakcione analize jе pravi izbor za vas.

Transakciona analiza (TA) je teorija ličnosti, motivacije, komunikacije i promene koja složene međuljudske odnose analizira primenom dvanaest ključnih koncepata u različitim poljima prakse.    

Pozivamo vas da zajedno sa trenerima i supervizorima Evropske asocijacije za TA, kao i praktičarima iz Transakcione analize naučite osnovne tehnike i veštine iz TA koje možete da primenjujete samostalno ili u okviru bilo kog drugog psihoterapijskog modaliteta.

Kompletna realizacija je ovog puta planirana u online formatu.

Nakon završenog seminara polaznici stiču sertifikat Evropske asocijacije za TA o položenom uvodnom nivou iz Transakcione analize, kao i uslov za nastavak edukacije iz ovog psihoterapijskog i savetodavnog modaliteta. 

Voditelji kursa: Prof. dr Kristina Brajović Car, PTSTA (trener i supervizor transakcione analize), Maja Pavlov, PTSTA (trener i supervizor transakcione analize) i Prof. dr Aleksandra Đurić, CTA (trener i psihoterapeut u transakcionoj analizi)

Datumi edukacije su:

12.09.              13.09.              19.09.              20.09.  u terminima od 11 do 14:30.

Za dodatne informacije i prijave možete nam pisati na e-mail: informacije@taus.rs

Dobro došli u kreativnu regionalnu i evropsku TA zajednicu! 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.