O zimskoj školi

 Poštovane koleginice i kolege,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na skup

Zimska škola Transakcione analize

u Beogradu koju organizuje

Udruženje transakcionih analitičara – TAUS

TA KALEIDOSKOP

Datum održavanja:  21. i 22. januar 2017.

Mesto održavanja: Beogradska poslovna škola, Кraljicе Мariје 73

 

Zimska škola Transakcione analize je stručni skup sa međunarodnim učešćem, u okviru kojeg će inostrani i domaći predavači intenzivno, u trajanju od dva dana, držati trening i voditi radionice. Cilj škole je produbljivanje znanja i  razumevanja Transakcione analize u njenim mnogobrojnim poljima primene.

Prvog dana skupa 21.01. akcenat će biti na kliničkoj primeni TA, dok je drugi dan skupa, 22.01. posvećen drugim oblastima primene TA, primeni Transakcione analize u koučingu i radu sa organizacijama.

 

Predavači po pozivu koji su, do sada, potvrdili učešće:

 •  Leilani Mitchell (Velika Britanija) – dobitnica EATA srebrne medalje za 2016. zbog originalnih načina primene TA u domenu socijalnog aktivizma i jačanju TA zajednice na evropskom planu, TSTA.
 • Krispijn Plettenberg (Holandija) – predsednik EATA, organizacijski konsultant sa bogatim iskustvom u primeni TA u korporativnom okruženju, CTA pod ugovorom.
 • dr Kristina Brajović Car (Srbija) – psihoterapeut i istraživač, autor i trener akreditovanog programa Sistemsko TA savetovanje, urednica EATA žurnala, PTSTA.
 • mr Nada Žanko (Hrvatska)osnivač Hrvatskog udruženja za transakcionu analizu i autor knjige „Intervencije u psihoterapiji“, TSTA.
 • Mark Head, (Velika Britanija), trener i supervizor psihoterapijske orijentacije sa posebnim interesovanjem za integraciju mindfulness tehnika u TA primenu, TSTA.

Lista predavača iz regiona u statusu trenera će rasti do datuma održavanja skupa.

 Spisak svih partnera TAUS-a biće uskoro objavljeni na sajtu.

Rezime predavanja sa Skupa biće objavljen i dostupan svim učesnicima uz podršku

logo

Kotizacija pokriva ukupno 12 sati naprednog TA treninga   i 2 sata supervizije u grupi  uz  propratni materijal

new-microsoft-word-document-page0001

*Sve uplate su u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate

Rane prijave i dodatne informacije: 202taus@gmail.com

2 thoughts on “O zimskoj školi”

 1. Poštovani,
  Interesuje me zimska šola transakcione analize, student sam treć godine socijalnog rada na Fakultetu za medije i komunikacije, Singidunum. Da li je potrebno da se pripremi odredjena literatura za edukaciju i da li su predavanja na srpskom jeziku.
  Unapred hvala na odgovoru.
  Katarina Stanojković

  1. Postovana Katarina,

   Predavanja su na srpskom jeziku. Prijava nije uslovljena edukacijom iz TA. Slobodni ste da se prijavite i kao student humanistickog fakulteta.

   Srdacno,
   TAUS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.