Održana Zimska škola Transakcione analize

Zimska škola Transakcione analize u Beogradskoj poslovnoj školi uz podršku regionalnog lidera u stručnom izdavaštvu –  Sinapsa edicije.

Tokom dva dana, 21. i 22. Januara 2017, održan je međunarodni skup u organizaciji TAUS-a u Beogradu u svečanom amfiteatru Beogradske poslovne škole u saradnji sa Centrom za karijerno vođenje i savetovanje BPŠ.

U njemu su učestvovali brojni predavači među njima,Krispijn Plettenberg, predsednik EATA koji je govorio o organizacijskoj primeni TA, a pored njega tu si bili i  treneri kliničke I savetodavne primene TA Leilani Mitchell, Mark Head, Nada Žanko I Kristina Brajović Car.

Kroz skup je prošlo preko 30 učesnika iz Srbije i regiona, među njima edukanti Transakcione analize, ali I stručnjaci iz drugih srodnih struka zainteresovani da razumeju mogućnosti premene Transakcione analize u njihovoj profesiji.

Evaluacija i anketa obavljeni nakon održanog skupa dali su korisne smernice za planiranje narednih trening događaja i drugih projekata sa kolegama iz zemlje i regiona.

Hvala dragim kolegama na idejama, saradnji i učešću!

Druženje I saradnju nastavljamo na Letnjoj školi TA u Zagrebu

https://www.facebook.com/events/551560441704257/

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.