Privremeni predavač Transakcioni analitičar – PTSTA

TEW (Training Endorsment Workshop) je edukativni, evaluativni i preskriptivni proces dizajniran da pripremi i evaluira Sertifikovane Transakcione Analitičare kao TA supervizore i učitelje. Sprovodi se od strane Učitelja i Supervizora Transakcionih Analitičara (TSTA). Odgovoran za organizaciju TEW-a i nastavnog osoblja je TEW koordinator koji je imenovan od strane PTSC-a (Komitet za profesionalni trening i standarde).

TEW nije ispit, već evaluacijsko učenje uz feedback. To je struktura koja omogućava EATA-i da proceni nastavu i supervizijske veštine Sertifikovanog transakcionog analitičara (CTA-a), kao i da obezbedi da trening pre nego što se ponudi javnosti, od početka bude u skladu sa njenim standardima i etikom. Za učesnike je to mogućnost da odluče da li žele da se obavežu na uključivanje u proces treninga i supervizije kako bi postali Predavač i/ili Supervizor Transakcioni Analitičar.

Učesnici

Učesnici koji su zainteresovani za kvalifikovanje kao TA treneri i supervizori, nudi im se akreditovani TA trening i supervizija.

Zatim, oni treba da:

  1. polažu kod COC (Komisija za dobijanje sertifikata) ili IBOC (Internacionalni odbor za dobijanje sertifikata) za ispitivanje na području primene u kojem žele da započnu trening.
  2. budu Sertifikovani Transakcioni Analitičar najmanje jednu godinu na tom području primene.

 Više informacija na: http://www.eatanews.org/wp-content/uploads/2015/10/Section-10-THE-TRAINING-ENDORSEMENT-WORKSHOP.pdf

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.