Još jedan Uvodni kurs iz Transakcione Analize!

Ukoliko radite u neposrednom kontaktu sa ljudima koji komuniciraju indirektno, konfliktno ili manipulativno sa vama, ukoliko je vaš posao da slušate druge i pomažete kroz savete, edukaciju ili informisanje, ukoliko kvalitet vašeg posla zavisi od timskog rada i razumevanja složene međuljudske dinamike ili razmišljate o specijalizaciji iz psihoterapije bilo kog humanističkog ili analitičkog modaliteta, uvodni seminar iz Transakcione analize jе pravi izbor za vas.

Transakciona analiza (TA) je teorija ličnosti, motivacije, komunikacije i promene koja složene međuljudske odnose analizira primenom dvanaest ključnih koncepata u različitim poljima prakse.    

Pozivamo vas da zajedno sa trenerima i supervizorima Evropske asocijacije za TA, kao i praktičarima iz Transakcione analize naučite osnovne tehnike i veštine iz TA koje možete da primenjujete samostalno ili u okviru bilo kog drugog psihoterapijskog modaliteta.

Nakon završenog seminara polaznici stiču sertifikat Evropske asocijacije za TA o položenom uvodnom nivou iz Transakcione analize, kao i uslov za nastavak edukacije iz ovog psihoterapijskog i savetodavnog modaliteta.  

Za dodatne informacije i prijave možete nam pisati na e-mail: informacije@taus.rs

Dobro došli u kreativnu regionalnu i evropsku TA zajednicu! 

2 thoughts on “Još jedan Uvodni kurs iz Transakcione Analize!”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.