TAUS POSTAO BREND

Nakon pet godina postojanja i niza radionica, seminara i edukacija iz Transakcione Analize, TAUS-ov stručni tim je brendirao svoj trud. Ulaganje napora u organizaciju besplatnih radionica, tribina i gostovanja su nešto čime retko ko može da se pohvali. Prepoznatljivost ovakvog tima uz podršku saradnika postavilo je novi zadatak, a to je registracija brenda kao nešto što garantuje pouzdanošću, inovacijama i profesionalizmom.

Uz konstantan porast u članstvu regionalna Asocijacija za Transakcionu analizu je postala prepoznatljiva po svojoj otvorenosti ka inovacijama kako u istraživanju, tako i u praksi. Neprestano smo u koraku sa najnovijim istraživanjima iz sveta i saradnjom sa stranim i domaćim stručnjacima.

Nakon saradnje sa psihološkim savetovalištem Psihoresurs, čak ni savremena tehnologija psihoterapije kroz Virtuelnu Realnost nije strana članovima TAUS-a. Nakon uspešnosti i popularizacije Virtuelnih tehnologija u psihoterapiji, Psihoresurs sa timom psihoterapeuta upravo započinje istraživanje u Srbiji. Sa nestrpljenjem iščekujemo odgovore na pitanja koliko su nam ove tehnologije dostupne i koliko su u stanju da unaprede i obogate psihoterapijski proces.

 Vaš TAUS tim!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *