Ponedeljak je dan za rad(ionice)

TAUS u saradnji sa stručnjacima iz oblasti psihoterapije i edukatnima transakcione analize, otvara radioničarski ponedeljak!
Svakog ponedeljka, u Mestašcu u Gospodar Jevremovoj 25 sa početkom u 18:30, održavaće se radionice sa raznim temama.

Sledi nam tema

Trening emocionalne pismenosti

Emocionalna pismenost podrazumeva razumevanje sopstvenih osećanja i onoga što ih uzrokuje, kao i upravljanje svojim emocijama.

Trening je namenjen i prilagođen svima koji žele da povećaju nivo svoje emocionalne inteligencije. Da imaju realnu sliku o sebi, da unaprede funkcionisanje svojih, partnerskih, kolegijalnih odnosa, da učine kvalitetnijim svoj vaspitni stil, da nauče kako da kontrolišu i razumeju svoje emocije, da prepoznaju tipične emocionalne greške.

Opšti cilj učenja emocionalne pismenosti jeste povećati ličnu moć, odnostno naučiti da emocije rade za nas a ne protiv nas i povećati saradnju sa drugim ljudima, bez manipulacije i psiholoških igara.

 


Program narednih radionica možete uvek pogledati sa detaljnim opisom na fejsbuk stranici naših partnera

https://www.facebook.com/asocijacijaedukativnihpraksi/
ili na našoj zvaničnoj stranici
https://www.facebook.com/udruzenjeTAUS/

 

 

 

 

Posle prve uspešne radionice, koja se bazirala na uvod Klod Štajnerove teorije emocija, nastavljamo sa radom i upoznavanjem šta nam one znače i kako ih ispoljavamo. Prijave se vrše na 063/570864 ili putem maila : asocijacijaedukativnihpraksi@gmail.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijave u toku. Ponedeljak 29.10.2018.

 

Čekamo vas!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.