Uvod u Transakcionu analizu TA 101, u organizaciji regionalnog udruženja za Transakcionu analizu

Ukoliko radite u neposrednom kontaktu sa ljudima koji komuniciraju indirektno, konfliktno ili manipulativno sa vama, ukoliko je vaš posao da slušate druge i pomažete kroz savete, edukaciju ili informisanje, ukoliko kvalitet vašeg posla zavisi od timskog rada i razumevanja složene međuljudske dinamike ili razmišljate o specijalizaciji iz psihoterapije bilo kog humanističkog ili analitičkog modaliteta, uvodni seminar iz Transakcione analize jе pravi izbor za vas.

Transakciona analiza (TA) je teorija ličnosti, motivacije, komunikacije i promene koja složene međuljudske odnose analizira primenom dvanaest ključnih koncepata u različitim poljima prakse.    

 

Dodjite da zajedno sa trenerima i supervizorima Evropske asocijacije za TA, kao i praktičarima iz Transakcione analize naučite osnovne tehnike i veštine iz TA koje možete da primenjujete samostalno ili u okviru bilo kog drugog psihoterapijskog modaliteta.

Seminar će se održati u periodu od 9. do 11.11 2018., u Jove Ilića 49 (Savetovalište Psihoresurs) u Beogradu. Planirana su 3 susreta, u trajanju od po 4 sata svaki. Za učesnike van teritorije Beograda prvi put je omogućeno i skype učešće u seminaru!

 

Nakon završenog seminara polaznici stiču sertifikat Evropske asocijacije za TA o položenom uvodnom nivou iz Transakcione analize, kao i uslov za nastavak edukacije iz ovog modalitetat za nivo savetnika, kouča ili psihoterapeuta.

 

Voditelj kursa: Doc. dr Kristina Brajović Car, PTSTA (trener i supervizor transakcione analize), Maja Pavlov, PTSTA (trener i supervizor transakcione analize) i psihološki savetnik, prof. Aleksandra Đurić.

 

Cena seminara je 110 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Seminar se može platiti u dve rate, prva ulaskom u trening i druga rata po sticanju sertifikata nakon kompletiranog treninga.

 

Informacije i prijave:

Broj telefona: 063 848 9944

Mail: 202taus@gmail.com

 

Dobro došli u kreativnu regionalnu i evropsku TA zajednicu! 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *