Besplatna psihološka pomoć

O čemu ćutimo? S problemom na ti

„Neizražene emocije nikada ne umiru.

One bivaju žive zakopane i pojaviće se kasnije u ružnijem obliku.“

-Sigmund Freud

Udruženje TAUS sa timom psihoterapeuta, otvorilo je mogućnost besplatnog psihološkog savetovanja. Nekoliko puta mesečno tim psihoterapeuta kroz diskusiju razmatra pitanja anksioznosti, strahova, problema u partnerskim i porodičnim odnosima, tugovanja kao i osećanja krivice.

Ukoliko imate određene strahove ili probleme koje želite da podelite, naš tim psihoterapeuta Vam stoji na raspolaganju. Popunjavanjem FORMULARA ispod, možete kontaktirati naš tim.

Odgovore na prethodno postavljena pitanja možete pogledati na sledećoj STRANICI


Supervizor projekta

Kristina Brajović Car
Diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu 2005. godine. Od 2009. je sertifikovani psihoterapeut transakcioni analitičar i sistemski porodični savetnik. Magistrirala komunikologiju na Fakultetu za medije i komunikacije 2007. Doktorirala psihologiju 2014. na Tilburg Univerzitetu u Holandiji. Od 2014. godine je istraživač/pridruženi član Taos Instituta sa sedištem u SAD (Pensilvanija) i Evropi (Holandija). Predavač na Fakultetu za medije i komunikacije od osnivanja. Od 2016. ima zvanje i poziciju trenera i supervizora Evropske asocijacije za Transakcionu analizu (PTSTA). Urednica je žurnala EATA Newsletter Evropske asocijacije za Transakcionu analizu (EATA) čiji je član. Osnivač je Balkanske asocijacije za transakcionu analizu. Konsultant Bel Medic-a za oblast psihološkog testiranja i procene, kao i psihoterapije i savetovanja. Od 2016. godine je nosilac i koordinator regionalnog naučnog istraživanja koje finansira Evropska asocijacija za Transakcionu analizu.

Kreatori projekta

Sara Stamenković
Student master modula Političke psihologije pri Fakultetu za medije i komunikacije
Irena Arsenijević
Edukant transakcione analize

Stručni saradnici

Aleksandra Đurić
Profesor strukovnih studija, sertifikovani Transakcioni Analitičar u oblasti psihoterapije (CTA
Martina Kvarantan Šmitran
Prof., NLP trener, MBA, psihološki savetnik, psihoterapeut pod supervizijom
Filip Stojković
Psihološki savetnik i psihoterapeut
Jovana Nešić
Specijalista psihijatar

  (obavezno)

  (opcionalno)

  (obavezno)

  Da li želite da vaše pitanje i odgovor budu javno objavljeni?
  Želim da se moje pitanje objaviNe želim da se moje pitanje objavi

  U emisiji, dr Kristna Brajović Car govori o globalnom problemu i ugroženosti u krizi, koje se odnosi i odražava na mentalno zdravlje. Mentalno zdravlje treba da se posmatra kao prioritet.