Refleksivna TA supervizija u grupi sa Elenom Sobolevom

Jedna od glavnih ideja Udruženja transakcionih analitičara – TAUS jeste umrežavanje sa inostranim trenerima i supervizorima transakcione analize kako bi edukanti imali na raspolaganju širi prostor za učenje u skladu sa svojim afinitetima i potrebama. Mogućnost da razvijaju svoje savetničke/terapeutske veštine i interpersonalni senzibilitet u radu sa klijentima su članovi TAUS-a i edukanti drugih modaliteta imali sa gostujućim supervizorom i trenerom iz Rusije Elenom Sobolevom.

Elena Soboleva je klinički psiholog, trener i supervizor iz oblasti psihoterapije sa bogatim dijagnostičkim i supervizijskim iskustvom. Reflektivna supervizija iz transakcione analize u grupi pod njenim vođstvom je održana 27. septembra 2016. godine u prostorijama Udruženja transakcionih analitičara – TAUS u Beogradu u trajanju od 3 sata.

Učesnici su imali priliku da iznesu svoja supervizijska pitanja i diskutuju o radu sa klijentima kroz podržavajuć i negujuć pristup, te da obogate i unaprede svoje radno iskustvo. Supervizijski rad je još jednom potvrdio svoj značaj u psihoterapijskom radu i podsetio učesnike na sopstvenu zaštitu u radu sa klijentima.

Udruženje transakcionih analitičara je počastvovano dolaskom Elene Soboleve, TSTA(P) i ovim putem želi da joj se zahvali na dolasku.

TAUS

TAUS

Balkanska Asocijacija za Transakcionu Analizu
TAUS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *